chickitychina (chickitychina) wrote,
chickitychina
chickitychina

 • Mood:
 • Music:

i felt like carving my heart out and beating it against the wall

Olen kaiketi sittenkin syntynyt edes jossain onnellisten tähtien läheisyydessä, koskapa päätin kirjoittaa äidinkielen kerralla, jolle osui MAAILMAN PARAS OTSIKKOAINEEN OTSIKKO. "Tästä levystä en luovu", hell yes! Tuli sellainen oodi Lost in Spacelle ettei joka päivä, ei tuntunut kokeelta ollenkaan kun tuli niin sydämestä se teksti. (Taas tuli viisi sivua, mistä tätä tekstiä äkkiä tulee? En ole elämässäni kirjoittanut yli konseptin äikänainetta, ja nyt tarinaa riittää vaikka koko maailmalle jakaa.) Ja mainitsin Martin Tiellin ylioppilasaineessa rock death america! Ansaitsisin jonkun ihme canrock-mitalin! YTL, olet elämäni suuri rakkaus. (Ainakin siihen asti että saan tietää tulokset.)

Tuloksista puheenollen, aineistoaineen ja psykologian lähtöpisteitä voi ilmeisesti alkaa tiedustella. Joo terve. En ole varma haluanko kuulla, on vähän alkanut tuntua ettei sieltä ole mitään laudaturia tai eximiaa tulossa. Sitten oon kaikista kavereistani huonoin ja kaikki vihaa mua ;(((

Rakastanpa kyllä tätä levyä. En ole luopumassa ihan heti.

Huomenna tavallista koulua! En tahdo. Voisi olla tänään vielä vähän lisää Huippumallia omg @_@

EDIT. Meidän pihalla on JÄTTILÄISKURPITSA! Pikku Myy voisi varmaan oikeasti asua siellä. Ei voi olla näin hauskaa minusta!
EDIT2. Anteeksi, mutta PAKKO. Tämä ei yksinkertaisesti VOI olla minusta näin hauskaa.
Tags: aimee mann, koulu, lost in space, musiikki, yo, ytl mon amour
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic
  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 8 comments